Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mange års erfaring

Landsdækkende service

Mulighed for lånebil

​Ring til os:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Cateringbil – Vi omdanner din bil til en food truck

Hos DKT-Auto A/S i Stenløse nær København kan vi hjælpe dig, hvis du som cateringfirma mangler en cateringbil, eller en bil, som kan bruges som food truck. Vi har kunder i hele landet og har montagecenter i Kolding.

​​

Vi har stor erfaring på området, og vi har gennem årene fremstillet mange cateringbiler og andre typer af biler, som kan klare fødevaretransport, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med fremstillingen af den helt rette food truck eller cateringbil. 

Smart og rummelig cateringbil

Madtransport er i dag utrolig populært, hvor mange bestiller mad ved udbringning i en cateringbil. Dertil er det særligt fordelagtigt, at man kan opbevare maden på køl i bilen og ikke blot på passagersædet eller i bagagerummet, hvor temperaturen hverken er optimal eller godkendt af fødevarestyrelsen.

Derfor kan vi hjælpe dig med fremstillingen af en ny og funktionel cateringbil, som kan sikre dig en optimal fødevaretransport.

Food truck med ovn, varmeskab og køleskab

Vi kan også fremstille en food truck, hvori vi kan indbygge gasovne med temperaturer på op til 230 grader, varmeskabe på op til 85 grader samt køleskabe, hvor du din holde alle dine madvarer på køl. 

Her får du en godkendt varevogn til fødevaretransport, hvor der er plads til mange forskellige madvarer.

Få et uforpligtende tilbud på ombygning af din bil

Leder du efter den perfekte cateringbil eller food truck? Så kan vi være dig behjælpelige. Vi kan levere den perfekte bil, som er rummelig, og har alt det udstyr, som du har brug for.

Kontakt os på telefon 44 92 73 00 eller e-mail salg@dkt-auto.dk og få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig?

- Bliv ringet op, og find den perfekte løsning.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Leasing af import- og kølebiler

​Gennem vores samarbejdspartner CarMa-Leasing kan du købe og lease alt fra import- og kølebiler.

skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser eller ønsker at modtage et godt tilbud, så udfyld formularen og vi vil besvare den snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DKT-Auto Øst

Sandbakken 2

3660 Stenløse

DKT-Auto Vest

Rosbjergvej 20H

8220 Brabrand

​​CVR: 19578038

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 92 73 00

✉ E-mail: salg@dkt-auto.dk

Log ind

Følg os