Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 44 92 73 00

Følg os på Facebook:

Ladopbygning af høj kvalitet udføres

Ladopbygning er en af vores spidskompetencer hos DKT-Auto A/S. Vi kan udføre ladopbygning af høj kvalitet og lave chassiser, der kan klare op til 13 ton og i flere forskellige størrelser. 

Vi fremstiller lad til forskellige former for transport, og vi kan lave en ladopbygning ud fra dine præferencer, hvis der skal tages højde for nogle særlige forhold.

Vi holder til i Stenløse ved København, men kører ud til kunder i hele landet. Derudover har vi montagecenter i Kolding.

Vi kan levere den rette ladopbygning til dig

Det er vigtigt, at du kan bruge dit lad i forbindelse med dine erhvervsopgaver, og at dette er fremstillet med dine specifikke opgaver in mente. Derfor kan vi tilbyde dig forskellige størrelser af ladopbygninger, hvor du kan vælge imellem aluminium og finer, alt efter hvad du har brug for, og hvad der vil passe bedst til dine opgaver. 

Begge er materialer af høj kvalitet, som vil kunne klare en godsvægt på op til 13 ton, hvilket dækker en lang række forskellige behov. Vi har mulighed for at udføre ladopbygning med hydraulik også, så du kan tippe dit lad, hvilket er meget fordelagtigt ved blandt andet jordkørsel, hvor du kan tømme ladet hurtigt.

Vi kan også installere forskellige kasser eller andre opbevaringsbokse, hvis du skal opbevare eller have plads til værktøj eller lignede i dit lad. 

Mulighederne er mange, og vi vil i samarbejde med dig, som kunde, altid forsøge at efterleve alle dine ønsker, så du kan få den perfekte ladopbygning.

Kontakt os og hør nærmere

Der kan være mange fordele ved at vælge din egen ladopbygning. Hos DKT-Auto A/S er du garanteret en ladopbygning af høj kvalitet, hvor du kan transportere mange forskellige varer. 


Vi kan kontaktes på telefon 44 92 73 00 eller e-mail salg@dkt-auto.dk.

Firmainfo

​DKT-Auto A/S

Cvr-nr: 19578038

Adresse

​Sandbakken 2

3660 Stenløse

Kontakt os​

E-mail: salg@dkt-auto.dk

Telefon: 44 92 73 00​