Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 44 92 73 00

Følg os på Facebook:

Indretning af kassevogn giver helt nye muligheder

Har du en personbil, som du ønsker ombygget til en stor og rummelig van? Hos DKT-Auto A/S er vi specialister inden for dette område, og vi kan hjælpe dig med ombygning af din van, hvor du er garanteret en høj kvalitet. 

Vi overholder altid alle krav inden for lovgivningen på området, og ud fra dette kan vi tilbyde dig en lang række forskellige løsninger af indretning af kassevogn.

Vi er beliggende i Stenløse nær Ølstykke, men har også mange kunder fra Slagelse og resten af Sjælland.

Mange muligheder for indretning af kassevogn

Der er mange muligheder, hvis du ønsker en god indretning af kassevogn. Her er du blandt andet garanteret mere plads, hvor du kan lave reoler og skuffer, så du kan opbevare og transportere forskellige materialer med dig, hver eneste dag.

En optimal indretning af kassevogn giver dig ikke blot mere plads. Du får også mulighed for at fragte forskellige godsmaterialer, hvor der før kunne være trængt med plads, grundet sæder eller lignende. 

Her får du mulighed for selv at vælge, hvordan designet skal være, og med hvor mange skuffesektioner, hylder og så videre.

Vi kan tilpasse en ombygning ud fra dine præferencer, og du er derfor garanteret en indretning af kassevogn, som du vil sætte stor pris på.

Vi overholder alle aftaler

Har du brug for vores hjælp i forbindelse med indretning af kassevogn, så kan du vide dig sikker på et produkt af høj kvalitet. Ligeledes sørger vi altid for, at du får din van til den aftale tid og med alle de produkter, som blev aftalt ved bestillingen.

Går du med tanker om, at du vil ombygge din personbil, så kontakt os allerede i dag på telefon 44 92 73 00 eller e-mail salg@dkt-auto.dk.

Firmainfo

​DKT-Auto A/S

Cvr-nr: 19578038

Adresse

​Sandbakken 2

3660 Stenløse

Kontakt os​

E-mail: salg@dkt-auto.dk

Telefon: 44 92 73 00​