Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 44 92 73 00

Følg os på Facebook:

Kølebil til fragt af fødevarer, prøver og andet gods

Hos DKT-Auto A/S i Stenløse nær København varetager vi selv hele opbygningen af en varevogn til en kølebil for kunder i hele landet. Vi har montagecenter i Kolding.

Vi kan hjælpe dig med fremstilling af en kølebil og har mange års erfaring med fremstillingen af kølebiler, og vi står selv for hele opbygningen af denne. 

Vi omdanner varevognen til kølebil, som du kan fragte mad, prøver eller andet varegods i, som skal holdes køligt. Kvaliteten er i top, og prisen er yderst fordelagtig.

Høj isolering ved vores kølebil

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din kølebil er godt isoleret, således at du kan holde dine varer kølige i flere timer under transporten. Derfor er alle vores biler isoleret med 70 mm flamingo, som er et hårdt og langtidsholdbart materiale. Ligeledes er kølebilerne opbygget som en sandwichkonstruktion, hvilket gør bilerne meget modstandsdygtige over for enhver form for slitage.

Ud over flamingo, er kølerummet også behandlet med et 4-6 mm tykt plast-gummi materiale, som er godkendt til fødevaretransport. 

Vi anvender også et 2-komponents materiale, som sprøjtes på overfladen af bilen, hvilket giver den store fordel, at materialet har en stor styrke, og samtidigt er det elastisk. Derved undgås revner, som hyppigt optræder ved eksempelvis glasfiber.

Få et godt tilbud hos os

Har du brug for en kølebil i høj kvalitet, hvor du kan transportere varer på køl i mange timer, så er vi de rette at tage kontakt til. 

Vores kølebiler er af høj kvalitet, og der er den bedst mulige bekæmpelse af bakterier og andre skadelige komponenter i kølerummet.

Kontakt os på telefon 44 92 73 00 eller e-mail salg@dkt-auto.dk og få et godt tilbud.

Firmainfo

​DKT-Auto A/S

Cvr-nr: 19578038

Adresse

​Sandbakken 2

3660 Stenløse

Kontakt os​

E-mail: salg@dkt-auto.dk

Telefon: 44 92 73 00​