Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 44 92 73 00

Følg os på Facebook:

Køletrailer og andre salgsvogne

Vi kan hos DKT-Auto A/S tilbyde dig en flot opbygning af en køletrailer. Med en køletrailer kan du transportere diverse varer på køl i mange timer, og det er særligt velegnet ved transport af madvarer eller medicinprøver. 

Vi garanterer for høj kvalitet, hvor traileren er opbygget af stærke og yderst solide materialer.

Vores virksomhed ligger i Stenløse nær København, men vi kører ud til kunder i hele Danmark, og vi har vores montagecenter i Kolding.

Design din egen køletrailer

Vi har stor erfaring med at designe og bygge nye køletrailere, og vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for en køletrailer i forbindelse med dit erhverv, uanset størrelsen af traileren. 

Vi opbygger alle vores køletrailere af letvægtsmaterialer, og alle indrettes med køl, varme, strøm, vand og meget mere. Du kan også selv komme med forespørgsler, og så kan vi sammen finde frem til den helt rette løsning for dig.

For os er kvalitet og kundeservice det vigtigste, og derfor bestræber vi os på altid at kunne tilfredsstille dig på bedste vis. 

Det betyder, at vi garanterer for hurtig levering af din køletrailer, hvor du får det aftalte produkt, og hvor du kan vide dig sikker på, at kvaliteten er helt i top. 

Vi kan levere køletrailere i mange forskellige modeller, hvor du kan indrette den efter behov, hvad enten den skal være lang, smal, høj eller noget helt fjerde.

Kvalitet til attraktive priser

Vi tilbyder altid gode priser på vores køletrailer, og derfor kan du vide dig sikker på et produkt af høj kvalitet, til meget konkurrencedygtige priser. 

Kontakt os enten på telefon 44 92 73 00 eller e-mail salg@dkt-auto.dk og hør mere om dine muligheder.

Firmainfo

​DKT-Auto A/S

Cvr-nr: 19578038

Adresse

​Sandbakken 2

3660 Stenløse

Kontakt os​

E-mail: salg@dkt-auto.dk

Telefon: 44 92 73 00​