Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 44 92 73 00

Følg os på Facebook:

Leje af køletrailer for en weekend/uge

Har du brug for en køletrailer, så du kan transportere forskellige madvarer og lignende? Så kan vi hos DKT-Auto A/S være dig behjælpelige. 

Vi tilbyder leje af køletrailer for en weekend, hvor du kan afhente den fredag og skal levere den tilbage igen mandag. Du kan også leje den for en hel uge, hvis du skal bruge den til flere forskellige arrangementer i løbet af ugen.

Vi tilbyder leje af køletrailer i Slagelse, Stenløse, Ølstykke og på resten af Sjælland.

Vi tilbyder leje af køletrailer til forskellige formål

Vores store udvalg af køletrailere er særligt velegnet til fragt af madvarer og andet gods, som skal holdes køligt over længere tid.

De måler 3,5 x 1,6 indvendigt, så du får masser af plads til opbevaring af mad, drikkelse og andet godt, og traileren er nemt at spænde fast til en hvilken som helst bil. 

Kvaliteten af traileren er utrolig høj, og derfor tager dine varer heller ikke nogen skade, når du kører rundt med dem.

Vi tilbyder leje af køletrailer til både weekend brug og hele uger, hvis du skulle have brug for dette, og du får både køleranlæg og ovn, hvis du ønsker dette. 

Derfor kan du også holde retter lune, hvis du skal servere mad til arrangementer, hvor kødet gerne skal være varmt ved servering. Alle vores trailere er designet med henblik på at være så praktiske som muligt, hvor du får den størst mulige plads. Vi er sikker på, at du vil kunne bruge trailerne til mange forskellige opgaver.

Kontakt os i dag og hør mere

Har du brug for leje af køletrailer? Så kontakt os i dag, og vi kan sammen lave en aftale om, hvor du kan leje en af vores trailere.  

Du skal blot ringe til os på telefon 44 92 73 00 eller skrive til vores e-mail salg@dkt-auto.dk.

Firmainfo

​DKT-Auto A/S

Cvr-nr: 19578038

Adresse

​Sandbakken 2

3660 Stenløse

Kontakt os​

E-mail: salg@dkt-auto.dk

Telefon: 44 92 73 00​